Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Να γιατί ψηφίζω Χρυσή Αυγή! (Γκόλντεν Ντον)


(Το παρακάτω κείμενο έχει διορθωθεί ορθογραφικά με ορθογραφικό έλεγχο Γουόρντ, για να μη μας λένε οι ανθέλληνες αγράμματους και ανορθόγραφους φασίστες)

Λεπόνε συνΕΛΛΗΝΕΣ. Το ζήτημα έχει παραγίνει με τους αρχιπροδότες εβραιομασόνους πολιτικούς που ξεπουλάνε την ΕΛ-ΛΑΣ ΜΑΣ. (Για όσους δεν καταλαβαίνουν προς τι το διαχωριστικό -, παρακολουθήστε τις εκπομπές των συναγωνιστών Λιακόπουλου και Πλεύρη, θα καταλάβετε πολλά και γι'αυτό και για αυτά που λέμε, όπως και πολλές απ'τις θέσεις μας).
Είναι όλοι τους πουλημένοι στον εβραίο Σόρος, στη μασονία και στη λέσχη Μπλιντεμπερ! Ως γνωστόν, -το έχει πει και ο Κίσιγκορ- αυτή η λέσχη, οι εβραίοι και όλες οι μεγάλες δυνάμεις έχουν -δεκαετίες τώρα- μοναδικό στόχο να φέρουν τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και να μας κάνει να μην έχουμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ εθνική συνείδηση, να μην πιστεύουμε στην ΟΡΘΟΔΟΚΣΙΑ μας και να μην τρέχει πια ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ στις φλέβες μας!
Γι'αυτό, σε συνεργασία με τα τούρκικα σκυλιά, μας φέρνουν καραβάνια με ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, εγκληματίες μουσουλμάνους μετανάστες με το έτσι θέλω, προσπαθώντας να μας ανθελληνίσουν! Εμείς, όπως φαίνεται και εδώ, πιστεύουμε στην ανωτερότητα της λευκής φυλής, έναντι της βρώμικης μαύρης, της κίτρινης, της κόκκινης και της πορτοκαλί. Θεωρούμε αδέρφια και ισότιμούς μας μόνο τους λευκούς -ακόμα και τους εγκληματίες- και κατώτερους όλους τους άλλους. Αν και σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε ακόμα πιο πάνω από τους άλλους λευκούς. Θέλουμε προτίστως λοιπόν, να διώξουμε ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες από την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, είτε αυτό γίνει με άμεσες απελάσεις μετά από παραδειγματικό ξυλοδαρμό, είτε με μαχαίρια και σφαίρες από την καινούργια ειδική πάνοπλη αστυνομία από ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ που θα δημιουργήσουμε μόλις εισέλθουμε στη βουλή. Το ίδιο βέβαια θα συμβεί και στους αριστερούς ανθέλληνες προδότες που αφού τους κυνηγήσουμε τους  φυλακίσουμε και τους βασανίσουμε όπως ο μεγάλος ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και αδικημένος Γιώργης Παπαδόπουλος, θα τους στείλουμε στη Γυάρο όπως παλιά. Είμαστε άλλωστε οι συνεχιστές των Ταγμάτων Ασφαλείας και της Οργάνωσης Χ.
Όλα αυτά βέβαια μεταξύ μας, αφού τώρα που είδαμε στις δημοσκοπήσεις πόσο μας αγαπάει και μας δέχεται ο κόσμος σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ λόγω των θέσεών μας, αποφασίσαμε να κρατήσουμε πιο χαλαρό προφίλ (Να μην λέμε για Χίτλερ και εθνικοσοσιαλισμό) για να μην τρομάξουμε τον κόσμο και να γίνουμε και αντιμνημονιακοί (προδοτικό χαρτί που ψήφισε ο εβραιομασόνος GAP και πουλάει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας ολόκληρη στους εβραίους!!) ώστε να μπούμε σίγουρα στη βουλή ή και να κυβερνήσουμε για να τους ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ όλους τους εθνοπροδότες! Να μη μείνει κανένας στην χώρα μας που να μην έχει ΕΛΛΗΝΙΚΟ αίμα (το διασταυρώνουμε εμείς με δωρεάν τεστ DNA)!! Όχι άλλα λόγια λοιπόν, αν θέλετε να αναγεννηθεί η ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας, ψηφίστε μας!
Να αγοράζετε ανελλειπώς το περιοδικό μας:

(Εδώ να τονίσουμε ότι το γράμμα Σ στον τίτλο του περιοδικού μας και γενικά στη Χρυσή Αυγή είναι εντελώς συμπτωματικό που είναι ίδιο με το σύμβολο των ναζιστικών ταγμάτων SS)



Έχουμε έμπειρα μαχητικά στελέχη όπως αυτά:



και την βοήθεια και συμπαράσταση των Γερμανών αλλά και Ελλήνων ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ:







 



για να συμβεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό:

 και αργότερα MAKAΡΙ αυτό:

Και μην ακούτε τους προδότες σε site και blogs που λασπολογούν, όπως αυτό, και λένε τάχα πως είμαστε Νεοναζί 

και χαιρετάμε ναζιστικά.




















Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτός ο χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός και ειδικότερα ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ!

Εδώ να τονίσουμε, ότι τα ινδάλματά μας πέραν του Αδόλφου βεβαίως, είναι και οι παρακάτω, όπως έχει δηλώσει ο αρχηγός μας κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του:



Επίσης είναι και αυτός:
                                                                         
Μην ακούτε βλακείες ότι ο Άρειος Φύρερ μας Μιχαλολιάκος
                                                                      
   
είναι σατανιστής και μόνο τελευταία το παίζει χριστιανός ορθόδοξος για να μην τρομάξει τον ελληνορθόδοξο λαό επειδή έγραψε αυτά:

 και είχε πρωτοπαλήκαρό του στην Χ.Α. αυτόν:



Ούτε ότι διαθέτει "ροζ" ξενοδοχείο ούτε ήταν πράκτορας της ΚΥΠ, όπως ΨΕΥΔΕΤΑΙ το Wikileaks!  Και όχι, ο υποψήφιος και εκπρόσωπος του ΝΟΜΙΜΟΥ κόμματος και κινήματος Ηλίας Κασιδιάρης ΔΕΝ καταζητείται, όπως λένε! Μην πέφτετε θύματα της λάσπης τους!
Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και δυνατές! Είναι αυτές:



και αυτές:



Καλώ όλους τους ψηφοφόρους μας να προμηθευτούν τα εξής (παρουσιάζονται στα δύο παρακάτω βίντεο) :



(Χ)ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ! (κλεμμένο από τον συντροφο εθνικοσοσιαλιστή ΓΚΕΜΠΕΛΣ)
ZHTΩ Η ΝΙΚΗ! (ή στα γερμανικά "Sieg Heil"!)
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ! (ή στα γερμανικά "Βlut und Εhre", κλασικό σύνθημα της χιτλερικής νεολαίας στα χρόνια του ναζισμου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου