Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Επιτέλους η ΚΝΕ ξεσκέπασε τον Σύριζα!


Έτυχε σήμερα και πήγα μια βόλτα απο τη σχολή μου,είχα να πάω και αρκετό καιρό οπότε έριξα μια ματιά στο χώρο για να δω τίποτα καινούριο απο κομματόσκυλα και μη...
Αφού είδα 5-6 τοίχους ντυμένους με επαναλαμβανόμενες αφίσες σαν ταπετσαρία ( οι 5 της ΚΝΕ και ο ένας της ΔΑΠ ),με τίποτα το ουσιαστικό αλλα με τα ίδια που βλέπουμε τόσα χρόνια στις αφίσες τους,μπήκα για μάθημα..
Βγαίνοντας όμως...η έκπληξη με περίμενε στην πόρτα. Μια αφίσα-φωτοτυπία της ΚΝΕ κολλημένη από τη μέσα μεριά της πόρτας (για να την δούν οι καλοί φοιτητές,αυτοί που μπαίνουν στο αμφιθέατρο,άσε που αν ήταν κολλημένη απ' έξω θα την είχαν κατεβάσει ήδη οι 'αλήτες' φοιτητές) που επιτέλους μας έδειξε το δρόμο.Μάθαμε ποιοί είναι αυτοί που μας θέλουν 'ναρκωμένους' και 'εγκλωβισμένους'!
Ο Σύριζα! Που στηρίζει αυτό που υποσχόταν ο ΓΑΠ προεκλογικά,δηλ. αποποινικοποίηση της κάνναβης.Τους ξεβράκωσε επιτέλους το ΚΚόμμα..Αυτοί που είναι ναρκωμένοι τόσο καιρό όμως είναι οι ΚΝίτες που τους ποτίζουν με ένα άλλο πιο σκληρό ναρκωτικό: τη 'γραμμή' του ΚΚόμματος...
Γι'αυτό το νου σου: στις επόμενες εκλογές (ο,τι και να είναι αυτές,δεν έχει σημασία) ψήφισε ΚΚΕ-ΚΝΕ-ΜΑΣ μπας και σωθούμε! Είναι η μόνη μας ελπίδα.
Και αν έχεις τάσεις για μαστούρα,γράψου και ΕΣΥ στην ΚΝΕ της περιοχής σου και ρούφα ατελείωτες μυτιές από τη 'γραμμή' του ΚΚόμματος τζάμπα και καθημερινά !


Σκατά σε : πρεζέμπορες μπάτσους κόμματα ΚΝίτες και κάθε λογής φασίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου